Više od sandžačkog portala

Juče smo pustili u funkciju još jedan servis – Sandžak Blogs.

To znači da svi koji žele da imaju sajt na domenu sandzak.com (npr mojastranica.sandzak.com) mogu to uraditi sada za nekoliko sekundi i već početi da uređuju svoj BLOG.

Pa da pojasnimo proceduru.

  1. Da bi ste napravili BLOG, morate imati aktivan MAIL na @sandzak.com. Nemate? Pišite nam na forumu https://forum.sandzak.com/c/mail da Vam pošaljemo pozivnicu.
  2. Ovo prvo iz razloga da bi spriječili zloupotrebe.
  3. Pošto već imate @sandzak.com mail, pođete na https://www.sandzak.com/blogs i započnete registraciju. Na prvoj stranici ukucate svoje željeno korisničko (administratorsko) ime i svoj @sandzak.com email.
  4. Na idućoj stranici možete koristiti ime sajta isto kao i korisničko ime, ili ga promijenite u nešto drugo. Ako ukucate mojblog, onda će ime sajta biti mojblog.sandzak.com.
  5. Provjerite mail i klikom na link aktivirate svoj račun. Po aktivaciji dobićete email sa svojom lozinkom.
  6. U ovom trenutku blog sajt još uvijek nije aktivan! Administrator ručno odobrava domen/sajt da bi se spriječile zloupotrebe i potencijalna reputaciona šteta. Takođe zadržava se diskreciono pravo da se određeni domen ne odobri.
  7. Unutar 24 sata, vrlo često mnogo kraće, sajt se odobrava i dobićete treći email sa informacijom da je blog sajt odobren.

U narednom periodu na forumu https://forum.sandzak.com/c/blogs ćemo izbacivati uputstva kako da najlakše dizajnirate svoj blog ili čak uredite svoju onlajn prodavnicu! So stay tuned.